Nieuwe Corona regels, helaas, helaas

(zondag 19 december 2021)

Door de nieuwe Coronaregels is het onmogelijk om met de groep op de baan of elders te trainen. De groepen mogen niet groter zijn dan twee personen (exclusief trainer) en meerdere groepjes bij elkaar op de baan, op de weg of in het park zoals we eerder gedaan hebben mag niet (meer). Dat wordt toch als één groep gezien. Ook de jeu de boules spelers kunnen maar met maximaal vier personen op de baan, twee in de ene kogelbak en twee in de andere.
Hopelijk vallen de besmettings- en opnamecijfers over een aantal weken mee zodat de regels eerder opgeheven kunnen worden, maar ik heb er een hard hoofd in.

Waarschijnlijk zien we elkaar pas weer in het nieuwe jaar. Tot dan en blijf gezond.
Ik zal morgen, 20 december, of uiterlijk in de loop van de dinsdag 21 december een aangepast hardloopschema opsturen voor de laatste trainingen van dit jaar en misschien ook een aantal trainingen voor het begin van 2022.

update (dinsdag 21 december 2021)

Een nieuw schema staat nu op de site. Omdat het als ik een schema in afstanden opgeef niet voor iedereen even makkelijk is om bij benadering de juiste afstanden te vinden om te lopen zijn alle schema’s minutenlopen. Ook bij deze schema’s zijn er mogelijkheden om het schema aan te passen.

René Bouwmeester